CNC МАШИНИ


CNC Рутер 1020 SPECIAL

Работна зона: 150x200 [cm]

1520 SPECIAL CNC рутер е прецизна машина, произведена в Полша, която се използва за обработка на много инженерни материали, т.е. дърво, материали на дървесна основа (ПДЧ, MDF, OSB и др.), пластмаси (плексиглас, PVC, HPL и др.), композитни материали (dibond, карбон, alucobond), меки метали и др.

Структурата на машина е изработена от стомана, което й осигурява висока твърдост, както и устойчивост на претоварвания, свързани с процеса на обработка.

Рутера е оборудван с удобен интерфейс, който е лесен за използване, но има и разширени функции.

CNC Рутер 1520 Special

Цена от: 10 888 € без ДДС

КОНСТРУКЦИЯ:

Рутера е изработена изцяло от висококачествена стомана. По време на производствения процес всички елементи се подлагат на специална термична
обработка.

РАБОТНА ЗОНА:

Използваемата площ на машина е 1500 x 2000 [мм].

ОБХВАТ НА ОСТА И РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ ВРАТИТЕ:

Стандартният обхват на оста Z е 200 мм. Възможно е обаче той да бъде увеличен до 400 мм.

ДВИГАТЕЛИ:

Машини се задвижват от двигатели с висока разделителна способност и голяма мощност, което осигурява подходящо ускорение и скорост в определени посоки. Класическите и изпитани зъбни рейки работят по осите X и Y, които осигуряват висока издръжливост и прецизност, а оста Z се задвижва от висококачествен сачмен винт. Всички оси се движат по релсови водачи.

CNC drive

ШПИНДЕЛ:

Режещият инструмент се задвижва от силен, охлаждан с течност и издръжлив висококачествен шпиндел. Шпиндела е с висококачествени машинни керамични лагери, много тих и гарантира издръжливост над средната. Скоростта на въртене на шпиндела варира от 6 до 24 хил. оборота в минута. За захранване се използва инвертор, който има по-голяма мощност от тази на шпиндела, което предпазва от спадане на скоростта при работа под голямо натоварване.

СОФТУЕР:

The machine is equipped with appropriate CAD / CAM software in the latest version. The software enables quick and easy design of elements, which the program then converts into the so-called G-code. It is also possible to import finished files from other programs.

КОНТРОЛ:

Машината се управлява от контролер, който има собствен процесор и оперативна памет, което осигурява стабилна и надеждна работа. Контролерът на машината притежава функцията за активен векторен анализ, благодарение на която работата на устройството е плавна, а грешката при обработката е малка. Контролерът има функция за връщане към по-нататъшна работа след загуба на захранване, така че не е необходимо да се инициализира програмата от нулата. Паметта, вградена в контролера, позволява на машината да работи, без да се налага всеки път да се зарежда програмата.

Допълнителни опции:

* вакуумна маса с помпа Busch или Becker
* система за извличане на стружки
* маслена мъгла
* всякакъв размер на работната маса

Галерия:
Видео:
Попитайте ни за CNC Рутер 1520 Special