CNC МАШИНИ


CNC Рутер 1525 SPECIAL

Работна зона: 150x250 [cm]

1525 SPECIAL CNC рутер е прецизна машина, произведена в Полша, която се използва за обработка на много инженерни материали, т.е. дърво, материали на дървесна основа (ПДЧ, MDF, OSB и др.), пластмаси (плексиглас, PVC, HPL и др.), композитни материали (dibond, карбон, alucobond), меки метали и др.

Структурата на машина е изработена от стомана, което й осигурява висока твърдост, както и устойчивост на претоварвания, свързани с процеса на обработка.

Рутера е оборудван с удобен интерфейс, който е лесен за използване, но има и разширени функции.

CNC Рутер 1520 Special

Цена от: 11 777 € без ДДС

КОНСТРУКЦИЯ:

Рутера е изработена изцяло от висококачествена стомана. По време на производствения процес всички елементи се подлагат на специална термична
обработка.

РАБОТНА ЗОНА:

Използваемата площ на машина е 1500 x 2500 [мм].

ОБХВАТ НА ОСТА И РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ ВРАТИТЕ:

Стандартният обхват на оста Z е 200 мм. Възможно е обаче той да бъде увеличен до 400 мм.

ДВИГАТЕЛИ:

Машини се задвижват от двигатели с висока разделителна способност и голяма мощност, което осигурява подходящо ускорение и скорост в определени посоки. Класическите и изпитани зъбни рейки работят по осите X и Y, които осигуряват висока издръжливост и прецизност, а оста Z се задвижва от висококачествен сачмен винт. Всички оси се движат по релсови водачи.

CNC drive

ШПИНДЕЛ:

Режещият инструмент се задвижва от силен, охлаждан с течност и издръжлив висококачествен шпиндел. Шпиндела е с висококачествени машинни керамични лагери, много тих и гарантира издръжливост над средната. Скоростта на въртене на шпиндела варира от 6 до 24 хил. оборота в минута. За захранване се използва инвертор, който има по-голяма мощност от тази на шпиндела, което предпазва от спадане на скоростта при работа под голямо натоварване.

СОФТУЕР:

Машината е оборудвана с подходящ CAD/CAM софтуер в последна версия. Софтуерът дава възможност за бързо и лесно проектиране на елементи, които след това програмата
преобразува в така нареченият G-код. Възможно е също така да се импортират готови файлове от други програми.

КОНТРОЛ:

Машината се управлява от контролер, който има собствен процесор и оперативна памет, което осигурява стабилна и надеждна работа. Контролерът на машината притежава функцията за активен векторен анализ, благодарение на която работата на устройството е плавна, а грешката при обработката е малка. Контролерът има функция за връщане към по-нататъшна работа след загуба на захранване, така че не е необходимо да се инициализира програмата от нулата. Паметта, вградена в контролера, позволява на машината да работи, без да се налага всеки път да се зарежда програмата.

Допълнителни опции:

* вакуумна маса с помпа Busch или Becker
* система за извличане на стружки
* маслена мъгла
* всякакъв размер на работната маса

Галерия:
Видео:
Попитайте ни за CNC Рутер 1525 Special